Düğün Fotoğrafçısı

İzmir Düğün Fotoğrafçısı Ali Aygır olarak; düğün günü Düğün Hikayesi çekimi, havadan drone çekimi, dış çekim ve izmir'in birçok yerinde fotoğraf çekimi yapabilirim.

İzmir'de Düğün Fotoğrafçısı mı Arıyorsunuz ?

İzmir Düğün Fotoğrafçısı Ali Aygır olarak; düğün günü Düğün Hikayesi çekimi, havadan drone çekimi, dış çekim ve izmir'in birçok yerinde fotoğraf çekimi yapabilirim. Ben daha çok vakti olan gelin damatlar ile çalışmayı severim. Çünkü rahatlardır ve çekim saatlerine daha kolay uyabilirler. İzmir Düğün Fotoğrafçısı Fiyat araştırması yaparken fiyatı düşürmek yerine fotoğrafalarımız güzel olsun fikrini savunanları daha çok severim :) Dış çekim konusunda genellikle akşam saatlerini tercih etmemin sebebi ise Düğün Fotoğrafları'nın tonları, yaz aylarında sıcağın etkilememesidir. İzmir Düğün Fotoğrafçısı arayanlara birçok referans gösterebilir, zaten çalışmalarımdan da takip edebilirler. Aktif olarak İzmir Düğün Fotoğrafçısı Instagram hesabımı kullanıyorum. Bana daha hızlı ve en çok kullanılan alanmış gibi geliyor.

Düğün Fototoğrafçısı fiyatları ile karşılaştırma yaparken birçok nedeni göz ününe almanız gerekmektedir. En iyi düğün fotoğrafçıları arasında artık bizde varız.

Düğün Fotoğrafçısı

İzmir'de Düğün fotoğrafçısı olmak aslında çok zor bir seçim. Butik düğünler yada azı seven çiftler ile karşılaşırsanız tabikide keyifli bir fotoğraf çekimi sizi bekliyor olacaktır. Ne istediğini bilen kişiler ile fotoğraf çekimi yapmak işin yarınısı tamamladığınız anlamına gelir. Sonrasında kullandığınız fotoğraf ekipmanları, ve işin mutfak kısmı photoshop ve baskı son noktayı koyuyor. Çekime başlamadan önce gelin ve damat ile kısa bir sohbet etmek iyi olabiliyor. Ne istediklerini kolayca anlayabiliyorum ve birbirimize alışıyoruz. Düğün fotoğrafçısı tavsiye eden çiftlerimizi önermeleri bizim için çok önemlidir. Bu yüzden fotoğrafçı seçiminde bizim ile çalışmaları beni mutlu ediyor. 

Düğün Fotoğrafları ve Düğün Hikayesi teslimat süresi nasıl ?

Sezonda çok yoğun çalışıyoruz ve bazen 1 2 gün gibi aksamalar olabiliyor. Arşivler ofiste olduğu için Düğün Fotoğraflarını teslim almaya gelen çiftlerimizin ofisimize 9:30 - 18:00 saatleri arasında flash bellek yada harici disk ile ( minimum 16 Gb ) gelip Düğün Hikayesi ve Düğün Fotoğraflarını alabilirler. Bunun dışında fotoğrafların düşürülmüş hallerini We Transfer üzerinden atabiliyoruz. Albüm fotoğraflarını çiftlerimiz seçtikten sonra 1 Hafta işleme süresi ve onay alındıktan sonra 3 Hafta baskı süresi olduğunu lütfen hatırlayalım.

İzmir'de nerelerde dış çekim yapılır ?

Mevsime bağlı olarak İzmir'de Urla, Seferihisar, Kuşadası, Alaçatı ve Çeşme civarlarında yeterince dış çekim mekanları vardır. Bizde düğün dış çekimlerinde yada save the date çekimlerinde buraları kullanıyoruz. İzmir içi dış çekim mekanları hafta içi daha sakin oluyor. Hafta sonu dış çekim yaptırmak isteyen çiftlerimize bunu şimdiden belirtelim. Sadece İzmir'de düğün çekmemekle beraber tüm illere gidebiliyoruz. 

Düğün Fotoğrafçısı ekip yada kişi bazlı çalışabiliyoruz. Bu iş türü ve işin yoğunluğuna göre değişiyor. Düğün Hikayesi ve Düğün Fotoğrafı çekerken ekip dağılımı yapıyoruz. Sizin için neler yapabiliriz aşağıda listeleyelim.

1. Save the Date

İzmir save the date çekimi için çok güzel ve ideal bir yer. Save The Date düğün öncesi salaş elbiseler ile çekilen, İnsanlara internet ortamından düğün duyurusu veya düğün davetiyesi anlamında da kullandıkları dış çekimdir. Save the date "Tarihi Kaydet" çekimlerinde sadece fotoğraf ve 1 dakikalık kısa film yapıyoruz. Bunu gelin ve damatlar paylaşarak bu tarihte evleniyoruz gibi bilgilendirme yapıyorlar. Film ve Fotoğrafları 1 ay yada 1 hafta önceden paylaşmaları bizce ideal oluyor. Bir gün İzmir'e tatile gelirseniz save the date çekiminizi şimdiden bize yaptırabilirsiniz.

2. Düğün Günü Dış Çekim

Düğünü olan gelin damatlar bazen başka bir gün çekim için vakit ayırmak istemeyebilirler. Aynı gün içinde bir saat belirlenir, düğün akışı planını bozmayacak bir şekilde 1 veya 2 saatlik özel poz çekimi ile bu işi aradan çıkartabilirler. Sadece gün batımı tonlarını akşam düğün olacağı için alamayabilirler. Tüm gün çekim olmasada hazırlık sırasında fotoğraf çekimi yapılabilir, düğün albümü için daha hikaye tarzı çekimler yapılabilir. Eğer düğün günü dış çekim yaptırmak isterseniz İzmir içerisinde çok fazla alternatif yerler biliyoruz.

3. Düğün Sonrası Dış Çekim

Artık düğünü olmuş ve bitmiş çiftlerimiz daha uzaklara ve istedikleri saat diliminde fotoğraf çekimi yaptırabilirler. Gelinlik kirlendi damatlık pislendi derdi olmadan sadece fotoğraf çekimine odaklabiliyorlar. İzmir içerisinde düğün sonrası dış çekim için zaman dilimi olarak 3 çeşit çekim süresi seçebilirler. 

# Saat 10:00 - 12:00 Arası 

# Saat 14:00 - 16:00 Arası

# Saat 17:00 - 19:00 Arası 

Zaman dilimlerini seçebilirler. Bu çekimde ve diğer fotoğraf çekimlerinde isteğe bağlı 1 dk kısa düğün hikayesi eklenebiliyor.

4. Düğün Hikayesi

Bir çok gelin damat İzmir düğün hikayesi çektirmek bana ulaşıp, sadece dış çekimde 3 4 dakikalık film istiyor. Malesef dış çekimde yaptığımız filmler 1 dakikayı geçemiyor. Çünkü dış çekim sırasında ortalama 2 saat gibi sürede çok fazla mekan değiştiremediğimiz için görüntü tekrarlanması olur. Bu da düğün hikayesi akışını bozar. Bu yüzden düğün günü hazırlık, özel poz çekimi ve gece eğlence sırasında çekilen video dörüntülerinden kurgulanarak yapılan düğün hikayesi 4 5 6 dakika sürebilir. Örnek gösterilen düğün hikayelerinin içeriği eğer sizde var ise sizin düğün hikayeniz de o şekilde olabilir. Düğün günü akışa müdeale edemediğimiz için sadece olan eğlence yada akışı çekebiliriz.