İzmir içi Dış Çekim Mekanları - İzmir'de çekim yapılacak yerler

İzmir içi Dış Çekim Mekanları için birkaç yer verebiliriz fakat düğün fotoğrafı çekimi için bu mekanlar biraz kalabalık olabiliyor.

İzmir'de çekim yapılacak yerler

İzmir düğün fotoğrafçısı olarak sizin en mutlu anınızda muhteşem fotoğraflar ortaya çıkarmak için durmadan çalışıyoruz. Bu amaçla Ege'nin incisi İzmir’de düğün fotoğraflarınızı çekebileceğimiz birbirinden güzel mekanları sizin için derledik.

Şirince

Türkiye’deki son zamanların en popüler köylerinden biri olan Şirince’de unutulmaz düğün fotoğrafları yakalayabilirsiniz. Daracık ve sevimli sokakları, tarihi evleri, tarihi kiliseleri gibi birbirinden farklı mekanlarda oldukça farklı fotoğraflar elde edebilirsiniz.

Kordon

Şehir merkezinde yer alması sebebiyle oldukça tercih edilen mekanlardan olan Kordon’da muhteşem deniz manzarası  eşliğinde birbirinden güzel fotoğraflar elde edebilirsiniz.

Tarihi Hava gazı fabrikası

Tarihi dokusunun etkisi, Alsancak’ta yer alması sebebiyle tercih edilen mekânlardan biri olan Tarihi Havagazı Fabrikası’nda fotoğraflarınıza mistik bir hava katabilirsiniz.

Çamlık Buharlı Lokomotif Müzesi

Müze’nin tarihi dokusuna tarihi lokomotiflerin eklenmesiyle buram buram tarih kokan fotoğraf kareleri elde edebilirsiniz.

Bostanlı

Oldukça geniş olan sahiliyle Bostanlı deniz, kum, güneş üçlüsünü düğün fotoğraflarında muhakkak görmek isteyen değerli çiftlerimizin tercihi olacaktır.

Tarihi Asansör

Konak’ta bulunan ve şimdilerde seyir terası olarak kullanılsa bile tarihi geçmişi çok eskilere dayanan Tarihi Asansör, 58 metre yükseklikte vereceğiniz güzel pozlarla düğün fotoğraflarınıza renk katacaktır.

Dario Moreno Sokağı

Vasiyetinde öldüğü zaman İzmir’e gömülmek isteyen İzmir aşığı Dario MORENO’nun evinin olduğu sokaktır. Sokakta bulunan tarihi Rum Evleri düğün fotoğraflarınız için tercih edebileceğiniz mekanlar arasındadır.

İzmir içi Dış Çekim Mekanları  İzmir'de çekim yapılacak yerler