Dilruba + Erdem

Save The Date çekimi için çok güzel bir hava! Fotoğraf çekimi yaptırmadan önce siz de bir kaç tamamlayıcı save the date aksesuarları bakın. Tamamlayıcı dış çekim aksesuarlarını Dilruba kendisi yapmış ve başarılı.

Save The Date Malzemleri

Save the date için bize ulaşan Dilrube ve Erdem önceden hazırlıklarını pinterest ve internetten birkaç fikir ile akseuarlarını yapmış. Dış çekim aksesuarları arayanlar eğer el yetenekleri varsa yapabilirler. Save the date aksesuarları yapmak için çok fazla ödeme ayırmanıza da gerek yok. Erdem fotoğraf çekinmeyi çok seviyor ve elinden gelse tüm pozlarını Dilruba olmadan vericek :) Onlar sayesinde bir çok arkadaşlarının düğün ve dış çekimlerini biz yaptık. Onların fotoğraftaki enerjisi eğlenceli kareler çıkmasındaki en önemli etken diyebiliriz. Save the date çekimleri nasıl yapılır? diye merak eden çiftlerimize bir kaç ipucu verelim.

Save The Date Aksesuarları

Dilruba kendi save the date aksesuarlarını birkaç malzeme alarak yapmış. Siz de sevdiğiniz objeleri kendiniz yapabilirsiniz.

Rahat kıyafet seçimi çok önemlidir. Dış çekimi kolaylaştıracak şeylerden birisi de save the date elbisesi dir. Daha sonra bununla alakalı bir yazı daha paylaşacağız.

İzmir save the date çekimi hakkında bilgi almak isteyenler ulaşabilir. 

Save The Date Çekiminde Neler Giyinilmeli? ile ilgli yazımızı okuyabilirsiniz.

Save The Date Çekimi Ne Zaman Yapılmalı? diye merak ediyorsanız burayı okumalısınız.